YÖNETİM SİSTEMİ  
  GENEL YÖNETİM  
  BÜTÇE YÖNETİMİ  
  TEMİZLİK YÖNETİMİ  
  TEKNİK YÖNETİM  
  PERSONEL YÖNETİMİ  
  SOSYAL YÖNETİM  
BİR APARTMANDA YAŞAMAK  
Film için tıklayınız.
HABERLER  
 
YÖNETİCİM
NEDEN? PROFESYONEL BİNA / APARTMAN / SİTE YÖNETİCİLİĞİ

Değişen dünya ile birlikte çok katlı binaların oluşması, bu binalarda toplu halde yaşayan insanların kullandıkları ortak alanların yönetilmesini gündeme getirmektedir. Uygulamada, her sene yeni bir kişi yöneticilik görevini üstlenmekte; eski yönetici görevini devir ederken, sadece mali devir yapmakta ve birikim, deneyim ve öngörülerini yeni kişiye aktaramamaktadır. Amatör yönetici, ya teknik işlerden anlayıp bütçe yönetimini bilmemekte veya her ikisinden de anlayıp planlama veya insan kaynağını doğru kullanmayı başaramamakta, yahut sorun çözme yöntemlerinde çağdaş araç ve gereçleri kullanamamaktadır.

İlk bakışta fark edilmeyen bu yönetsel aksaklıklar bütçede büyük emek, para, bilgi ve zaman kayıplarına yol açmaktadır.
 
Günümüzde hemen her apartmanda yaşanan bu durum,  sorunlarla baş başa kalan kat maliklerini yeni ve daha gerçekçi bir yönetim anlayışını benimsemeye yönlendirmektedir. Böylesi bir sorunun çözümü ise;, YÖNETİMİN PROFESYONELLEŞTİRİLMESİ dir.

YÖNETİCİM; kurallarla zenginleştirilmiş profesyonel yaklaşımıyla sorunlarınızı üzerinizden alarak, komşuluk ilişkilerinizi iyileştirirken kişisel yaşam konforunuzu yükseltir. Profesyonel Bina, Apartman Yönetimi ve Site Yöneticiliği için bizimle irtibata geçiniz.

DEVAMI...
 
Copyright © 2024 YÖNETİCİM; PROFESYONEL YÖNETİM HİZMETLERİ